STUDIO BOX

In mijn twintiger jaren heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om te zwaar te zijn, ik sportte niet genoeg en kwam alleen niet uit deze situatie. De periode erna heb ik gelukkig mogen ervaren hoe fijn het is als er iemand is die jou af en toe een schop onder je kont geeft en je de goede richting op duwt. Natuurlijk kan dit in iedere sportschool om de hoek! Hier kun je fantastisch werken aan je lichaam en je conditie, met de mooiste en meest luxe apparaten, helemaal waar! Maar zelf voelde ik me niet op mijn gemak in zo’n super moderne sportschool, waar de mooiste mensen rondlopen! Nee, ik zakte dan vaak van schaamte in elkaar en ging na een half uurtje onvoldaan weer naar huis! Ik dacht altijd dit moet anders kunnen!!

Ik wilde dan ook ooit een trainer worden met een eigen indoor locatie, waar je bent zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar JIJ aan wilt werken! Een locatie die een “VEILIGE OMGEVING” is voor iedereen! Waar het LEUK is om te trainen, waar we lachen en plezier hebben! Maar ondertussen wel KEIHARD getraind wordt!

STUDIO BOX is een locatie waar we NIET met de mooiste en duurste apparaten trainen…. NEE!!!! Trainen doen we met het eigen lichaamsgewicht en kleine materialen!! Je kunt gaan werken aan je CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COORDINATIE en MOBILITEIT, alleen, samen of in een gezellige groep!

Herken jij jezelf in onderstaande?
R

Ik wil zo graag sporten, maar voel me niet op mijn gemak in een grote sportschool!

R

Ik wil graag buiten sporten!

R
Ik vind persoonijke begeleiding erg belangrijk!
R
Ik vind “gewoon” hardlopen saai!
R

Ik schaam me voor mijn overgewicht!

R

Ik heb jaren niet gesport, ik heb totaal geen conditie!

R

Ik heb geen geld voor een dure personal trainer!

R
Ik wil weer fit zijn en me lekker in mijn vel voelen!
R
Ik vind het moeilijk mezelf te motiveren!

STUDIO BOX biedt meerdere trainingen BootCamp, HIIT, Kettle Bell, Knock Out, BBB, Spinning, Hiking en PowerX aan. Wil je weten wanneer welke training plaatsvindt, kijk even bij de Workout Planner! Wil je een keer ervaren of een van de workouts iets voor jou is , meld je dan even aan voor een GRATIS proefles!

BOOTCAMP

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Wanneer sporten in een sportschool niks voor jou is, maar je wel fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging wilt zijn, dan is Bootcamp echt iets voor jou! Conditietraining, kracht- en coördinatietraining zijn de pijlers van bootcamp, en dat in de buitenlucht, het hele jaar door. De ideale workout om je lichaam sterker, strakker en slanker te maken en je energieker te laten voelen in de uitdagende omgeving van bos, park of wijk.

KETTLE BELL

De Kettle Bell die zijn oorsprong in Rusland kent, waar hij door het leger gebruikt werd om te trainen, wint enorm aan populariteit ook in Nederland. Hij kenmerkt zich door de gietijzeren kanonskogel met een handvat eraan. Met de Kettle Bell kun je je hele lichaam trainen in een zeer korte tijd, er zit veel variatie in de trainingen je gebruikt alle spieren, ook die spieren die voor een juiste houding zorgen! De Kettle Bell is een geweldig trainingsmiddel bij afvallen of spieropbouw, conditieverbertering en het vergroten van je mobiliteit.

KNOCK OUT

Knock Out is een individueel trainingsprogramma gebaseerd op boksen. Je werkt in een relatief korte training zeer intensief aan je conditie, kracht, coördinatie en mobiliteit. Knock Out is gebaseerd op de bokssport, maar is in tegenstelling tot het traditionele boksen een “zero-contact” trainingsvorm. De trappen en stoten worden opgevangen door het gebruik van diverse materialen. Naast het boksen wordt er tijdens de workout ook aandacht besteed aan krachtopbouw en natuurlijk fun. Ongeacht wat je doel is, Knock Out is geschikt voor iedereen die wil afvallen, zijn of haar figuur wil verbeteren, conditie wil versterken, sterker of weerbaarder wil worden, wil leren boksen en stress release.

SPINNING

is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningbike! Spinning is uitdaging, afwisseling en alles geven wat je in je hebt. Je traint bij deze super vette workout zowel je kracht als je uithoudingsvermogen. Je hebt flink wat doorzettingsvermogen nodig, maar je leert zeker je grenzen te verleggen bij deze workout.

De voordelen van spinning:
* een workout voor je hele lichaam
* weinig belastend voor je gewrichten
* je verbrandt tijdens een training 600-800 kcal
* grensverleggend
* training op meeslepende, gave muziek
* stress-release
* je traint je hart, je longen en je vaten
* JE TRAINT OP JE EIGEN NIVEAU!

BBB

Terug uit de jaren ’80! maar dan super HIP!

Een lekkere pittige workout, waarbij het accent ligt op de BENEN, BILLEN en BUIK. Dit in combinatie met een onderdeel cardio, wordt zowel je figuur als ook je uithoudingsvermogen goed aangepakt.

Geen suffe oefeningen, maar gewoon keihard knallen!

HIKING

Wandelen wordt door heel veel mensen zwaar onderschat. Wandelen is niet alleen lekker buiten zijn, het is een fantastische workout met onwijs veel plussen!

* het verlaagt je kans op een beroerte

* het werkt preventief tegen depressiviteit

* het verlaagt het risico op diabetes

* het kan je levensduur aanmerkelijk verlengen

* het verlaagt het risico op obesitas

* het kan het risico op heupfracturen verlagen

* het verlaagt het risico op hartaandoeningen

* het is gewoon FUN!

Hiking bij Studio BOX: Stevig wandelen door de ruige natuur, gecombineerd met pittige oefeningen.

Laagdrempelig, maar snoeihard werken in een gezellige groep!

HIIT INDOOR

een NIEUWE, VERRASSENDE WORKOUT, voor eenieder geschikt.
Het heeft een beetje van bootcamp, een beetje van Kettle Bell, een beetje van BBB en ook van Core Power weg!

We gaan tijdens deze training 45 minuten keihard knallen in een FULL BODY HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING.

waar denk je aan??
yessss….. inderdaad:

squats
battle rope
box jumps
touwtje springen
kettle bell swing
burpees
push ups

maar denk ook aan een stukje techniek, juiste uitvoering en souplesse…..

denk aan een AMRAP….. een EMOM….. maar vergeet ook zeker de TABATA niet.
Komt het je aan bekend voor? Yess, het is eigenlijk een indoor bootcamp, of hiking, zonder hardlopen!!!

POWERX

een full body workout SPECIAAL voor MANNEN!

Een super vette workout waarin kracht, uithoudingsvermogen, coordinatie, explosiviteit, snelheid & mobiliteit centraal staat!

Uitdagend, geen training is hetzelfde, want zeg nou zelf….routine is dodelijk!

Touwen, boxen, kettlebells, springtouwen, bokszakken, ski erg, bike erg & row zijn de key words tijdens deze pittige workouts!

Wil jij ervaren of een training BootCamp, HIIT, Kettle Bell, Knock Out, Spinning, Hiking, BBB of PowerX iets voor jou is?

Als je het hebt over iemand die zich helemaal voor je inzet, dan heb je het over Stephanie! Ben nu bezig met de Appelrun en ze steunt me onvoorwaardelijk. Ook het voedingsschema dat speciaal voor mij is gemaakt, werkt super en mijn gezin geniet hier vol van mee. (Gewoon koken en geen rare dingen). Kortom, een echte aanrader!
Aukje

Ik heb 2 trajecten bij Stephanie gedaan. In het verleden ben ik aleens bij dietisten geweest die me vertelden wat ik allemaal kon eten, maar Stephanie werkt met duidelijke voedingslijnen, waarbij je precies weet wat en hoeveel je mag eten. Je hebt de hele dag geen honger. In combinatie met de Personal Training de ideale setting om af te vallen, waardoor het een levensstijl wordt, in plaats van een dieet. De wekelijkse workouts die we samen gedaan hebben waren motiverend, waardoor je weer extra energie krijgt. Na 20 weken ben ik ruim 20 kilo afgevallen. Ik heb nu geen haast meer, maar ga wel door met deze levensstijl. Nooit geweten dat gebakken paprika’s zo lekker waren!!
Hat

Na 4 maanden ruim 28 kilo kwijt!! Goed programma, lekker eten en gevarieerd sporten! Enigste nadeel, aan je garderobe kast moet gewerkt worden….
Jos

 

Een inspiratie voor iedereen die een andere kant op wil en zijn of haar dromen niet langer kan negeren: “in verandering vindt men het doel!” Overigens een geweldige Personal Trainer en persoon die Steph!

Natan

Instructeur