Een heel groot deel van mijn leven heb ik gevochten tegen overtollige kilo’s. Dit heeft mij in mijn jonge jaren in situaties gebracht waar ik in mijn eentje niet meer uit kwam. Met professionele hulp, mijn sterke intrinsieke motivatie en mijn vechtlust, ben ik er uiteindelijk in geslaagd om deze overtollige kilo’s kwijt te raken. Dit traject dat ik als twintiger heb doorlopen, heeft mij gemaakt tot de persoonlijkheid die ik nu ben. 

 Gezonde voeding, veel sporten en optimaal genieten van het leven zijn centrale thema’s in mijn leven.

In 2007 heb ik naast mijn werk als officier bij de Koninklijke Marechaussee en commandant bij de ME, de opleiding tot Life Coach gevolgd. In 2014 heb ik de beslissing genomen mijn hart te gaan volgen. Mijn doel is nu om ook andere mensen, die extra kilo’s kwijt willen, of een gezondere leefstijl willen nastreven, te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren. Vanaf 2014 heb ik hiervoor achtereenvolgens de opleidingen tot Gewichtsconsulente, Personal Trainer, Bootcampinstructeur , Looptrainer, Kettle Bell Instructeur, Personal Trainer Knock Out, Functional Training Specialist en Pound Pro gevolgd. Deze combinatie maakt mij uniek in het werkveld. De combinatie van plezier hebben, jezelf zijn en beweging staat in elke workout centraal.

In mijn twintiger jaren heb ik, zoals ik al vertelde, zelf mogen ervaren hoe het is om te zwaar te zijn, ik sportte niet genoeg en kwam alleen niet uit deze situatie. De periode erna heb ik gelukkig mogen ervaren hoe fijn het is als er iemand is die jou af en toe een schop onder je kont geeft en je de goede richting op duwt. Natuurlijk kan dit in iedere sportschool om de hoek! Hier kun je fantastisch werken aan je lichaam en je conditie, met de mooiste en meest luxe apparaten, helemaal waar! Maar zelf voelde ik me niet op mijn gemak in zo’n super moderne sportschool, waar de mooiste mensen rondlopen! Nee, ik zakte dan vaak van schaamte in elkaar en ging na een half uurtje onvoldaan weer naar huis!

Ik dacht altijd dit moet anders kunnen!!

Ik wilde dan ook ooit een trainer/coach worden met een eigen Indoor locatie, waar je bent zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar JIJ aan wilt werken! Een locatie die een “VEILIGE OMGEVING” is voor iedereen! Waar het LEUK is om te trainen, waar we lachen en plezier hebben! Maar ondertussen wel KEIHARD getraind wordt!

Ik heb inmiddels een super gave nieuwe locatie gevonden! Een locatie waar we NIET met de mooiste en duurste apparaten gaan trainen…. NEE!!!! Trainen doen we met je eigen lichaamsgewicht en kleine materialen!! Je kunt hier werken aan je conditie, kracht, stabiliteit, coördinatie en mobiliteit in een super gezellige groep!’