Ontzettend veel mensen kampen met overbelastingsklachten, ontstaan door veel meer dan alleen sport. Je houding, lichamelijk en/of geestelijk zwaar werk, een trauma kunnen naast intensieve sportmomenten de oorzaak zijn van deze overbelasting. Hoofdpijn, lage rug, nek- en schouderklachten of zware vermoeide benen zijn maar enkele voorbeelden van deze klachten.
Maar ook juist te weinig bewegen, continu dezelfde bewegingen of houding kunnen deze klachten veroorzaken en ervoor zorgen dat je bepaalde dingen niet meer goed kunt uitvoeren.
Gezond spierweefsel is pijnloos, voelt elastisch aan, is veerkrachtig. Anders is het bij spieren en omliggend bindweefsel waar de circulatie verstoord is. Verhoogde spierspanning, verhardingen en verklevingen zijn voelbaar en kunnen de oorzaak zijn van klachten elders in het lichaam.
Een massage en in het bijzonder een sportmassage zorgt voor een betere circulatie in het behandelde gebied. Hierdoor neemt de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen toe. Het lichaam kan sneller herstellen. Spieren, huid en onderliggende weefsels worden soepel en klachten verdwijnen.

Boek nu JOUW sportmassage, voetmassage of Taping!

Afhankelijk van de klacht en/of de wens kan een massage varieren van 30 tot 60 minuten!
De eerste keer zal de sportmassage vooraf worden gegaan door een uitgebreide intake, inclusief functieonderzoek en spiertest!

(Na afloop van de behandeling kunt u middels PIN of contant betalen)

Massages zullen voorlopig aan huis gegeven worden!!

In deze nare tijd is het nog leuker om een mooi cadeau te geven aan diegene die je dierbaar is. Met de aankomende decembermaand, Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht, breekt weer een tijd aan waarin we op zoek gaan en vele winkels afstruinen op zoek naar het perfecte cadeau (dat uiteindelijk vaak op de plank of in de kast beland). Doe het dit jaar compleet anders en geef een cadeau waar iemand echt iets aan heeft, een cadeau waarmee degene eens echts iets voor zichzelf kan doen!! Geef een Sport- of voetmassage cadeau!!!