Ontzettend veel mensen kampen met overbelastingsklachten, ontstaan door veel meer dan alleen sport. Je houding, lichamelijk en/of geestelijk zwaar werk, een trauma kunnen naast intensieve sportmomenten de oorzaak zijn van deze overbelasting. Hoofdpijn, lage rug, nek- en schouderklachten of zware vermoeide benen zijn maar enkele voorbeelden van deze klachten.
Maar ook juist te weinig bewegen, continu dezelfde bewegingen of houding kunnen deze klachten veroorzaken en ervoor zorgen dat je bepaalde dingen niet meer goed kunt uitvoeren.
Gezond spierweefsel is pijnloos, voelt elastisch aan, is veerkrachtig. Anders is het bij spieren en omliggend bindweefsel waar de circulatie verstoord is. Verhoogde spierspanning, verhardingen en verklevingen zijn voelbaar en kunnen de oorzaak zijn van klachten elders in het lichaam.
Een massage en in het bijzonder een sportmassage zorgt voor een betere circulatie in het behandelde gebied. Hierdoor neemt de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen toe. Het lichaam kan sneller herstellen. Spieren, huid en onderliggende weefsels worden soepel en klachten verdwijnen.

Boek nu JOUW sportmassage!

Een sportmassage duurt 60 minuten en kost €55
De eerste keer zal de massage vooraf worden gegaan door een uitgebreide intake, inclusief functieonderzoek en spiertest!

Wanneer u deze maand (oktober) een afspraak plant, ontvangt u maar liefst 20% korting op uw behandeling.

(Na afloop van de behandeling kunt u middels PIN of contant betalen)

Voorkeur

7 + 9 =